Logg in menn i dameklær

logg in menn i dameklær

Logg inn for å følge dette. Følgere 0. Anonym bruker. Min mann liker dameklær, altså han liker å kle seg som dame. Startet av Anonym bruker. Er det noen forklaring på hvorfor gutter/ menn liker å gå i dameklær? Har det noe med Logg inn for å følge dette. Følgere 0. Gjest Har ingen. Er det noen som liker å tulle litt, og kle seg om til kvinne, med kjole og det hele? Eller motsatt kvinner som liker å kle seg som menn ? Selv synes jeg som mann. logg in menn i dameklær

Videos

"3 Peg Sharry Mann" (Full Video) Er det noen som liker å tulle litt, og kle seg om til kvinne, med kjole og det hele? Eller motsatt kvinner som liker å kle seg som menn ? Selv synes jeg som mann. Pent, men for pyntelig og stivt om dansk kunstner som levde som transperson på tallet. Du kan hjelpe til med å legge inn pålitelige kilder. Hans studier omfattet både menn og kvinner med henholdsvis heterofil, homofil, bifil og aseksuell Noen transvestitter opplever velvære ved å iføre seg klær som normalt ikke er tilgjengelig for dem. Ikke logget inn ; Brukerdiskusjon · Bidrag · Opprett konto · Logg inn.

Logg in menn i dameklær - coktail pia

Det lover godt at det blant andre er gutter som "Andreas 14 " som er morgendagens menn. Transvestitter synes å ha den samme fordeling av heterofile, homofile og bifile som befolkningen for øvrig.

0 Replies to “Logg in menn i dameklær”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *